Personvernerklæring

Accept Servicepartner AS sin personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Accept Servicepartner (ASP) samler inn og bruker personopplysninger.
DPO/Personvernombud i Accept Servicepartner er ansvarlig for at personvernerklæringen er ajourført også på nettsidene.
ASP, ved direktøren, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.
Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt.
Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret.
Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

A. Nettbasert behandling av personopplysninger på: www.accept.as
Daglig leder har det daglige ansvaret for ASP sine behandlinger av personopplysninger på nettsiden www.accept.as, med mindre annet er oppgitt under.
Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev.
Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.
Web Management AS er leverandør av webside og andre tjenester knyttet til denne, og har tilgang til personlig opplysninger som blir registrert på dette nettstedet.
Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren.
Det er kun Accept Servicepartner og Web Management AS (med underleverandør) som har tilgang til opplysningene som samles inn.
En egen databehandleravtale mellom Accept Servicepartner AS og Web Management AS regulerer hvilken informasjon leverandøren har tilgang til og hvordan den skal behandles.

B. Nettstatistikk
ASP og Web Management samler inn avidentifiserte (anonymt) opplysninger om besøkende på nettsiden www.accept.as.
Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet.
Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.
Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.
Vi samler inn hele IP-adressen. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

C. Cookies (Informasjonskapsler)
Vår nettside benytter cookies (informasjonskapsler), som vi hovedsakelig bruker for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Cookies er en standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter.
En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse når du besøker hjemmesiden vår. Dette er loggfiler som lagres på våre servere, som eksempelvis IP-adresser, nettlesere, operativsystemer, bruk/navigasjon etc.
De fleste nyere nettlesere, som Google Chrome, Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari og så videre, er innstilt på å akseptere cookies automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies, må du derfor selv velge å endre innstillingene i din nettleser.
Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.
Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig.
Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.
Her er en oversikt over hvilke cookies/informasjonskapsler vi bruker på våre nettsider:
Førsteparts informasjonskapsler (opphav: www.accept.as)
Navn Info Utløper etter
_gid Google Analytics 1 døgn
_ga Google Analytics 2 år
_dc_gtm_UA-47078484-1 Google Analytics 1 minutt
wfwaf-authcookie-[] WordFence 1,5 døgn
wordpress_[] WordPress Utløper umiddelbart
wordpress_logged_in WordPress Utløper umiddelbart
Wordpress_test_cookie WordPress Utløper umiddelbart
wp-settings-1 WordPress 1 time
wp-settings-time-1 WordPress 1 time

Google Analytics
Hensikten med disse informasjonskapslene er å måle til Google Analytics hvilke brukere som er gjengangere, og hvilke som er nye, samt å muliggjøre målrettet annonsering i fremtiden via Google Adwords. Disse informasjonskapslene brukes ikke for å samle personopplysninger.
WordPress og WordFence
Hensikten med denne informasjonskapselen er å vite om brukeren er innlogget, samt å sikre at gjentatte innloggingsforsøk fra angripere blir sperret.
Tredjeparts informasjonskapsler
Navn Info Utløper etter
DSID DoubleClick 10 dager
IDE DoubleClick 2 år
1P_JAR Google 1 måned
AID Google 11 måneder
CONSENT Google 20 år
OGPC Google 1 måned
SSID Google 6 måneder
SID Google Søk 1,5 år
NID Google Søk 6 måneder
APISID Google Sikkerhet 1,5 år
SIDCC Google Sikkerhet 3 måneder
SAPISID Google Sikkerhet 6 måneder
HSID Google Sikkerhet 1,5 år

DoubleClick
Hensikten med disse er å spore brukertrafikk med hensikt å måle konverteringer samt å muliggjøre målrettet markedsføring.
Google
Hensikten med disse er å spore brukertrafikk på tvers av sider for å samle inn statistikk over brukeradferd, forbedre søk, og sikre måling av konverteringer.
Google Søk
Hensikten med disse er å forbedre søk og annonsering.
Google Sikkerhet
Hensikten med disse er å sikre at eventuelle brukere ikke utfører forsøk på bedrag og identitetstyveri.

La oss gi din bedrift et uforpliktende prisoverslag


RenholdKantineSikkerhet